+36 (30) 333 2728
HUN | ENG

Fogturizmus

Árajánlat, számla tetszőleges nyelven és devizában

A szoftverben Ön igényei szerint definiálhat idegen nyelvű kezeléseket, akár nemzetenként külön árlistával. A Magyar nyelven rögzített kezelési tervből is nyomtatható pl. Német számla, hála a rendszer rugalmasságának.

Ingyenesen elérhető nyelvi sablonok

Ha nincs ideje a többnyelvű fordításokkal bíbelődni, használja az általunk a szoftverbe beépített nyelvi eszközkészleteket.

Heil und Kostenplan

A Dentadmin 3 fogászati szoftver Magyarországon elsőként teljesen integráltan kezeli a Német biztosítók által megkövetelt árajánlati sablonokat, egy árajánlat = 60 másodperc!

Közvetítő irodák kezelése, teljesítmény elszámolásaDentadmin3 Fogturizmus

Ha a rendelőjébe külföldi irodák, paciensközvetítő cégek utaztatnak pacienseket, kezelje az irodákkal való bonyolult és időigényes havi elszámolást mostantól egy gombnyomással!

Automatikus árfolyam lekérdezések, átváltások

Ön euróban számláz és forint banki terminálon fizet a paciens? A Dentadmin 3-nak nem probléma, mert a számla kiállításkor rendszerünk MNB középárfolyamon automatikusan váltja az összegeket, jelentősen megkönnyítve a recepciósok életét.

Marketing üzenetek a paciens saját nyelvén elküldve

Ön egy vagyont fizet ki marketing cégeknek internetes hirdetésekért, marketing kampányokért? A rendszer intelligens marketing modulja pontosan ismeri, melyik pacienst mikor kell értesíteni és a megfelelő nyelven email-ben, vagy sms-ben meg is teszi.

Kapcsolódó galéria
Páciens karton Kezelési terv SMS értesítés következő berendelési időpontról
IntroWeb | 2015 - Weboldal készítés, SEO