+36 (30) 333 2728
HUN | ENG

Marketing modul

SMS és e-mail központi szerveren keresztül történő küldése

Önnek nem szükséges drága eszközöket vásárolnia, a Dentadmin3 Pro fogászati szoftver interneten keresztül gyors és költséghatékony megoldással kézbesíti a pacienseknek szóló SMS és Email üzeneteket. Cégünkkel kötött szerződés alapján havi gyakorisággal számlázzuk a havi küldésnek megfelelő költségeket.

Dentadmin3 Marketing modul

Beállítható havi limit

Rendszerünkben nem fordulhat elő, hogy "véletlenül" több ezer SMS kerül kiküldésre, jelentős költségeket okozva ezzel, mivel a havonta kiküldésre kerülő üzenetek felső korlátját Ön határozza meg.

Lejáró kontroll idők követése

Szeretné, ha a rendszer automatikusan értesítené a pácienst, ha járt a rendelőben fogkő eltávolításon és eltelt közben fél év? Esetleg figyelmeztessük a műgyökér beültetésen átesett pácienseket a műtét után egy évvel? A szoftver kigyűjti Önnek egy listában, vagy akár beavatkozás nélkül kiküldi az üzeneteket.

Berendelési naplóval integrált üzenetküldés

Fordult-e már elő, hogy egy paciense egyszerűen elfeledkezett a megbeszélt kezelési időpontról, kiesést okozva az Ön szoros beosztású rendelőjében? A Dentadmin 3 Pro használatával ennek minimális az esélye, hiszen a rendszer képes automatikusan emlékeztetni a következő napra berendelt pacienseket egy udvarias személyre szabott SMS üzenetben.

Üzenetek a paciens saját nyelvén elküldve

A rendszer intelligens marketing modulja pontosan ismeri, melyik pacienst milyen nyelven kell megszólítani, és az üzenetek ennek megfelelően kerülnek kézbesítésre.

Hogyan néz ki egy berendelési időpontra emlékeztető SMS üzenet?

A rendszer képes az üzenet elküldése előtt az üzenet sablonba behelyettesíteni a páciens nevét, a kezelés előjegyzett időpontját és a kezelő orvos nevét.

Kapcsolódó galéria
SMS értesítés következő berendelési időpontról
IntroWeb | 2015 - Weboldal készítés, SEO